Cultureel Centrum Sterrenburg

Oost | Sterrenburg

Activiteitenoverzicht

Onderstaande activiteiten worden door Buurtwerk Dordrecht in Cultureel Centrum Sterrenburg aangeboden. Sommige activiteiten organiseren we zelf, andere activiteiten worden door onze vrijwilligers en/of in samenwerking met netwerkpartners aangeboden.

Het is een overzicht van onze reguliere activiteiten, dat we zo actueel mogelijk houden (informeer voor de zekerheid bij onze medewerkers). Daarnaast hebben we ook regelmatig eenmalige activiteiten of bv. korte cursussen, zie onze Facebookpagina.

Maandag
9.00 – 12.00 Spreekuur Buurtwerk
Heb je vragen over buurtwerk of ben je benieuwd wat Buurtwerk Dordrecht voor jou of de buurt kan betekenen? Kom dan eens langs en bespreek het met de aanwezige buurtwerker.
13.00 – 15.00 Minima groep Do it yourself
14.00 – 15.30 Salsa dansen voor senioren
Kom lekker bewegen op de zoete Spaanse klanken van salsa-muziek. Ieder op zijn eigen tempo.

 

Dinsdag
9.30 – 12.00 Ontbijt
9.30 – 10.30 Spreekvaardigheid
13.00 – 17.00 Spreekuur Financieel Hulphuis
Financieel Hulphuis bied hulp bij het doen van belastingaangifte, aanvragen van toeslagen en/of kwijtscheldingen en geeft antwoord op uw financiële vragen. Een afspraak kan gemaakt worden via info@financieelhulphuis.nl.
15.00 – 16.30 Meidengroep R-newt

 

Woensdag
9.00 – 12.00 Wereldvrouwen
9.00 – 15.30 Bonte Papegaai
11.00 – 12.00 Koffie-moment
11.00 – 12.00 Soep in de middag
12.00 – 12.45 Ommetje

 

Donderdag
9.30 – 10.30 Taaloefengroep
9.00 – 12.30 Spreekuur Sociaal Makelaar
In Dordrecht zijn Sociaal makelaars werkzaam in de gehele stad. Zij zijn onderdeel van Buurtwerk Dordrecht en brengen mensen en organisaties in de wijk bij elkaar. Tijdens het spreekuur kunnen wij je helpen bij vragen over bijvoorbeeld buren bemiddeling, eenzaamheid of andere problemen die het woon- en leefgenot beïnvloeden. Let op. Dit spreekuur is alleen op afspraak! U kunt een afspraak maken via een buurtwerker.
9.30 – 12.00 Sterrenburgers voor Sterrenburgers
13.00 – 16.00 Spreekuur Buurtwerk
Heb je vragen over buurtwerk of ben je benieuwd wat Buurtwerk Dordrecht voor jou of de buurt kan betekenen? Kom dan eens langs en bespreek het met de aanwezige buurtwerker.

Uiteraard is Buurtwerk Dordrecht is ook actief in de wijk. We staan voor sterke en sociale buurten in Dordrecht waarin mensen zich thuis voelen. Dat doen we in het wijkcentrum maar dat doen we ook buiten. Hoe? Door present te zijn in de straten en op de pleinen, buitenactiviteiten te organiseren, in gesprek te gaan graag met bewoners en aan te sluiten bij initiatieven van anderen.

Ons motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee!

Adresgegevens

Dalmeyerplein 10
3318 CB Dordrecht
Tel: 078 654 97 47

Buurtwerk in Sterrenburg

Activiteiten rondom Week tegen Eenzaamheid

Activiteiten rondom Week tegen Eenzaamheid

Speciaal voor de Week tegen Eenzaamheid heeft Buurtwerk Dordrecht een aantal activiteiten rondom het thema "Eenzaamheid" georganiseerd. Al deze activiteiten bevatten minstens 1 van de volgende onderdelen: Informatief Tijdens het informatieve...

Gemeente en Buurtwerk Dordrecht organiseren nieuwe opruimdagen

Gemeente en Buurtwerk Dordrecht organiseren nieuwe opruimdagen

Heb je grofvuil, elektrische apparaten, plastic afval of groente-, fruit- en tuinafval waar je vanaf wilt? Zet het niet aan de straat, maar kom naar de opruimdagen van gemeente Dordrecht en Buurtwerk Dordrecht! In verschillende wijken komt een...

Onze Buurtwerkers in Sterrenburg

Leonie Aarts

Leonie Aarts

06 – 34 62 08 31

Maudiene Romano

Maudiene Romano

06 – 11 56 83 67

Nurdan Dincer

Nurdan Dincer

06 – 46 25 76 01

Martijn van der List

Martijn van der List

06 – 22 89 80 00