De Eendracht

Centrum | Noordflank

Zomer in het Centrum!

In de zomervakantie vervallen alle reguliere activiteiten, maar niet getreurd! Buurtwerk Dordrecht organiseert met verschillende samenwerkingspartners verschillende zomeractiviteiten. Hieronder vind je alle zomeractiviteiten in het Centrum:

augustus, 2023

Activiteitenoverzicht

Onderstaande activiteiten worden door Buurtwerk Dordrecht in De Eendracht aangeboden. Sommige activiteiten organiseren we zelf, andere activiteiten worden door onze vrijwilligers en/of in samenwerking met netwerkpartners aangeboden.

Het is een overzicht van onze reguliere activiteiten, dat we zo actueel mogelijk houden (informeer voor de zekerheid bij onze medewerker). Daarnaast hebben we ook regelmatig eenmalige activiteiten of bv. korte cursussen, zie onze Facebookpagina.

Dinsdag
10.00 – 12.00 Inloopspreekuur Financieel Hulphuis
Het Financieel Hulphuis helpt u bij het doen van belastingaangifte, aanvragen van toeslagen en/of kwijtscheldingen en geeft antwoord op uw financiële vragen.

Wilt u een afspraak maken?
Mail naar: info@financieelhulphuis.nl of
Bel naar: 078-750 89 67 (maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00)

10.00 – 12.00

De bieb helpt: Digitaal spreekuur
Heb je hulp nodig bij online zaken? Denk hierbij aan: DigiD aanmaken, verlengen rijbewijs, verkeersboetes, afspraken bij de gemeente, belasting, toeslagen, studiefinanciering, OV Chipkaart, Woonkeus of de Dordtpas.

Tugba helpt je hier graag mee. Kom langs of bel met Tugba: 06-59 82 32 49 

 

Donderdag
10.30 – 11.30 Wandelgroep
Start vanaf De Eendracht
12.00 – 13.00 Ontmoetingsgroep
Inloop met koffie, thee en soep
Vrijdag
12.30 – 14.00 Spreekuur Buurtwerk
Heb je vragen over buurtwerk of ben je benieuwd wat Buurtwerk Dordrecht voor jou of de buurt kan betekenen? Kom dan eens langs en bespreek het met de aanwezige buurtwerker.
12.30 – 14.00 Spreekuur Wijkmanager
Heb je vragen over de wijk of wil je meer informatie over bijvoorbeeld bouwplannen, faciliteiten in de wijk, wonen of samenleven in de wijk? Bespreek het tijdens dit spreekuur met de wijkmanager.
14.00 – 16.00 Kinder-instuif

Uiteraard is Buurtwerk Dordrecht is ook actief in de wijk. We staan voor sterke en sociale buurten in Dordrecht waarin mensen zich thuis voelen. Dat doen we in het wijkcentrum maar dat doen we ook buiten. Hoe? Door present te zijn in de straten en op de pleinen, buitenactiviteiten te organiseren, in gesprek te gaan graag met bewoners en aan te sluiten bij initiatieven van anderen.

Ons motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee!

Adresgegevens

Marcellus Schampersstraat 1
3311 ZJ Dordrecht

Buurtwerk in Noordflank

Met Buurtwerk Dordrecht de zomer door!

Met Buurtwerk Dordrecht de zomer door!

De zomer staat voor de deur en Buurtwerk Dordrecht staat te popelen om deze zonnige maanden te vullen met een breed scala aan activiteiten. Hoewel de reguliere activiteiten in juli en augustus grotendeels op pauze staan, hebben we een fantastisch...

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Een huurder kan oplopen tegen slechte woonomstandigheden door nalatig onderhoud, woekerprijzen, ondeugdelijke huurcontracten of intimidatie van de verhuurder. Gelukkig kunnen huurders aankloppen bij Hans en Irene van Woonadvies Dordrecht.

Heb je problemen met je huisbaas en kom je er samen niet uit? Neem dan contact op met het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag via 06 – 204 32 069 (Hans Almekinders) of 06 – 57 51 26 73 (Irene Nowak) of mail naar ongewenstverhuurgedrag@dordrecht.nl

Onze Buurtwerker in Noordflank

Rieneke de Vries

Rieneke de Vries

06 - 57 26 82 03