De zomer staat voor de deur en Buurtwerk Dordrecht staat te popelen om deze zonnige maanden te vullen met een breed scala aan activiteiten. Hoewel de reguliere activiteiten in juli en augustus grotendeels op pauze staan, hebben we een fantastisch programma samengesteld dat de buurt laat bruisen van energie. Hieronder enkele hoogtepunten die je niet wilt missen!

Wijkterrassen:

De wijkterrassen zijn dé plek om in contact te komen met zowel buurtbewoners als buurtwerkers. Bij ons draait het allemaal om ontmoeting en samenzijn. Kom langs voor een verfrissend drankje en een goed gesprek. De wijkterrassen bieden een gezellige sfeer waar je nieuwe mensen kunt leren kennen en waar buurtbewoners de kans krijgen om met elkaar in gesprek te gaan. Wees welkom om eens langs te komen!

Kinderactiviteiten:

Buurtwerk Dordrecht heeft een speciaal programma samengesteld voor de jonge buurtbewoners. Van knutselworkshops tot sport- en spelactiviteiten, er is genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat de kinderen zich vermaken in een veilige en stimulerende omgeving. Laat hun creativiteit de vrije loop terwijl ze nieuwe vrienden maken en plezier beleven aan de zomerse activiteiten.

Zomerfeesten:

Ben je klaar om te feesten? Buurtwerk Dordrecht organiseert spetterende zomerfeesten die geschikt zijn voor het hele gezin. Kom en dans op muziek, proef heerlijke gerechten en vier feest samen met buren en andere buurtgenoten. Deze feestelijke evenementen brengen mensen samen en creëren een gevoel van gemeenschap en samenhorigheid.

Hoewel de reguliere activiteiten in juli en augustus grotendeels op een lager pitje staan, is Buurtwerk Dordrecht vastbesloten om jou een zomer vol plezier te bezorgen.

Bekijk alle zomeractiviteiten op de homepagina van onze website of ga naar de pagina van jouw wijklocatie om alleen de activiteiten in jouw wijk te zien.