Buurtkamer Vrieseweg

Centrum | Kromhout (19e eeuwse-schil)

Activiteitenoverzicht

Onderstaande activiteiten worden door Buurtwerk Dordrecht in de buurtkamer Kasperspad aangeboden. Sommige activiteiten organiseren we zelf, andere activiteiten worden door onze vrijwilligers en/of in samenwerking met netwerkpartners aangeboden.

Het is een overzicht van onze reguliere activiteiten, dat we zo actueel mogelijk houden (informeer voor de zekerheid bij onze medewerker). Daarnaast hebben we ook regelmatig eenmalige activiteiten of bv. korte cursussen, zie onze Facebookpagina.

Maandag
10.00 – 13.00 Samen breien en in-haken voor een goed doel
Help de slachtoffers van de aardbevingen met breien en haken. Wij hebben breigaren.

 

Woensdag
10.00 – 12.00 Spreekuur Financieel Hulphuis (op afspraak)
Financieel Hulphuis bied hulp bij het doen van belastingaangifte, aanvragen van toeslagen en/of kwijtscheldingen en geeft antwoord op uw financiële vragen. Een afspraak kan gemaakt worden via 078-750 89 67 of info@financieelhulphuis.nl.
13.00 – 16.00 Crea café
Samen met anderen jouw creatieve hobby uitoefenen of een nieuwe hobby ontdekken. Je brengt je eigen materiaal mee.

 

Donderdag
11.00 – 13.00 Koffie-inloop
Spelletjes, ontmoeten, praten en/of uw eigen activiteit opzetten.
13.00 – 14.00 Soep met brood
14.00 – 16.00 Inloopspreekuur Buurtwerk
Heb je vragen over buurtwerk of ben je benieuwd wat Buurtwerk Dordrecht voor jou of de buurt kan betekenen? Kom dan eens langs en bespreek met de aanwezige buurtwerker.

 

Uiteraard is Buurtwerk Dordrecht is ook actief in de wijk. We staan voor sterke en sociale buurten in Dordrecht waarin mensen zich thuis voelen. Dat doen we in het wijkcentrum maar dat doen we ook buiten. Hoe? Door present te zijn in de straten en op de pleinen, buitenactiviteiten te organiseren, in gesprek te gaan graag met bewoners en aan te sluiten bij initiatieven van anderen.

Ons motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee!

Adresgegevens

Vrieseweg 10
3311 NX Dordrecht

Buurtwerk in Kromhout

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Een huurder kan oplopen tegen slechte woonomstandigheden door nalatig onderhoud, woekerprijzen, ondeugdelijke huurcontracten of intimidatie van de verhuurder. Gelukkig kunnen huurders aankloppen bij Hans en Irene van Woonadvies Dordrecht.

Heb je problemen met je huisbaas en kom je er samen niet uit? Neem dan contact op met het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag via 06 – 204 32 069 (Hans Almekinders) of 06 – 57 51 26 73 (Irene Nowak) of mail naar ongewenstverhuurgedrag@dordrecht.nl

Huiskamers tegen de eenzaamheid

Huiskamers tegen de eenzaamheid

Wil je mensen ontmoeten? Meedoen aan activiteiten, of heb je een financiële, administratieve of andere hulpvraag? We nodigen je uit in een van onze wijkcentra, voor een bakkie koffie een praatje.

Onze Buurtwerkers in Kromhout

Karim de Kool

Karim de Kool

06 – 83 13 20 18

Güler Korkulu

Güler Korkulu

06 – 51 11 41 94