Buurtkamer Vrieseweg

Centrum | Kromhout (19e eeuwse-schil)

Activiteitenoverzicht

Hieronder vind je alle activiteiten die in het Centrum georganiseerd worden met ondersteuning van Buurtwerk Dordrecht. Veel activiteiten zijn het resultaat van enthousiaste buurtbewoners die graag iets voor de wijk willen betekenen. Ook heeft buurtwerk veel partners die leuke activiteiten en bijeenkomsten organiseren. Deze vind je ook in het onderstaande overzicht.

Wil je meer over de activiteit weten? Klik dan op de naam van de activiteit en je krijgt alle informatie te zien. Hier vind je ook informatie over inschrijven, eventuele kosten, de doelgroep en de contactgegevens van het contactpersoon voor de activiteit.

Ben je zelf een enthousiaste bewoner van de binnenstad en heb je een idee voor een leuke activiteit of help je graag mee met bestaande activiteiten? Kom dan gerust eens langs in de Buurtkamer Vrieseweg tijdens het inloopspreekuur van Buurtwerk Dordrecht. Dan kijken we samen met jou hoe we de buurt nòg leuker kunnen maken!

Maandag
10.00 – 13.00 Samen breien en in-haken voor een goed doel
Help de slachtoffers van de aardbevingen met breien en haken. Wij hebben breigaren.

 

Woensdag
10.00 – 12.00 Spreekuur Financieel Hulphuis (op afspraak)
Financieel Hulphuis bied hulp bij het doen van belastingaangifte, aanvragen van toeslagen en/of kwijtscheldingen en geeft antwoord op uw financiële vragen. Een afspraak kan gemaakt worden via 078-750 89 67 of info@financieelhulphuis.nl.
13.00 – 16.00 Crea café
Samen met anderen jouw creatieve hobby uitoefenen of een nieuwe hobby ontdekken. Je brengt je eigen materiaal mee.

 

Donderdag
11.00 – 13.00 Koffie-inloop
Spelletjes, ontmoeten, praten en/of uw eigen activiteit opzetten.
13.00 – 14.00 Soep met brood
14.00 – 16.00 Inloopspreekuur Buurtwerk
Heb je vragen over buurtwerk of ben je benieuwd wat Buurtwerk Dordrecht voor jou of de buurt kan betekenen? Kom dan eens langs en bespreek met de aanwezige buurtwerker.

 

Uiteraard is Buurtwerk Dordrecht is ook actief in de wijk. We staan voor sterke en sociale buurten in Dordrecht waarin mensen zich thuis voelen. Dat doen we in het wijkcentrum maar dat doen we ook buiten. Hoe? Door present te zijn in de straten en op de pleinen, buitenactiviteiten te organiseren, in gesprek te gaan graag met bewoners en aan te sluiten bij initiatieven van anderen.

Ons motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee!

Adresgegevens

Vrieseweg 10
3311 NX Dordrecht

Buurtwerk in Kromhout

Met Buurtwerk Dordrecht de zomer door!

Met Buurtwerk Dordrecht de zomer door!

De zomer staat voor de deur en Buurtwerk Dordrecht staat te popelen om deze zonnige maanden te vullen met een breed scala aan activiteiten. Hoewel de reguliere activiteiten in juli en augustus grotendeels op pauze staan, hebben we een fantastisch...

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Een huurder kan oplopen tegen slechte woonomstandigheden door nalatig onderhoud, woekerprijzen, ondeugdelijke huurcontracten of intimidatie van de verhuurder. Gelukkig kunnen huurders aankloppen bij Hans en Irene van Woonadvies Dordrecht.

Heb je problemen met je huisbaas en kom je er samen niet uit? Neem dan contact op met het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag via 06 – 204 32 069 (Hans Almekinders) of 06 – 57 51 26 73 (Irene Nowak) of mail naar ongewenstverhuurgedrag@dordrecht.nl

Onze Buurtwerkers in Kromhout

Karim de Kool

Karim de Kool

06 – 83 13 20 18

Güler Korkulu

Güler Korkulu

06 – 51 11 41 94