De WIJkhaven

Centrum | De Staart

COVID-19

Vanaf zondag 19 december zijn we helaas weer in lockdown. Dit houdt in dat alleen essentiële winkels en voorzieningen open mogen. De wijkcentra zijn open voor hulp en ondersteuning aan inwoners, voor dagbesteding en ondersteuning aan jongeren. Alle andere activiteiten gaan in ieder geval tot en met 14 januari niet door en open inloop is niet mogelijk. Neem contact op met onze buurtwerkers als u hier vragen over heeft.

Activiteitenoverzicht

Onderstaande activiteiten worden door Buurtwerk Dordrecht in WIJkhaven de Staart aangeboden. Sommige activiteiten organiseren we zelf, andere activiteiten worden door onze vrijwilligers en/of in samenwerking met netwerkpartners aangeboden.

Het is een overzicht van onze reguliere activiteiten, dat we zo actueel mogelijk houden (informeer voor de zekerheid bij onze medewerkers). Daarnaast hebben we ook regelmatig eenmalige activiteiten of bv. korte cursussen, zie onze Facebookpagina.

De WIJkhaven is geopend maandag t/m donderdag van 09.00 -17.00 uur

Maandag
9.00 – 11.00 Inloopspreekuur Financieel Hulphuis*

 

* Financieel Hulphuis bied hulp bij het doen van belastingaangifte, aanvragen van toeslagen en/of kwijtscheldingen en geeft antwoord op uw financiële vragen. Een afspraak kan gemaakt worden via info@financieelhulphuis.nl.

Dinsdag
10.00 – 12.00 Gymgroep voor 50+ vrouwen

 

Woensdag
9.00 – 12.00 Staartlicht-inloop
9.00 – 12.00 Taaloefengroep
9.00 – 12.00 Koffie-inloop Staart

 

Donderdag
10.00 – 12.00 Vriendschapsbank 50+
13.00 – 16.00 De Gouden Naald (creagroep)
10.00 – 12.00 Inloop minimagroep*

 

* Let op! 1 keer per maand. Vraag onze buurtwerkers wanneer dit plaatsvind.

Uiteraard is Buurtwerk Dordrecht is ook actief in de wijk. We staan voor sterke en sociale buurten in Dordrecht waarin mensen zich thuis voelen. Dat doen we in het wijkcentrum maar dat doen we ook buiten. Hoe? Door present te zijn in de straten en op de pleinen, buitenactiviteiten te organiseren, in gesprek te gaan graag met bewoners en aan te sluiten bij initiatieven van anderen.

Ons motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee!

Adresgegevens

Maasstraat 25
3313 XL Dordrecht

Buurtwerk in De Staart

Ouderen lopen warm voor winterprogramma Buurtwerk Dordrecht

Ouderen lopen warm voor winterprogramma Buurtwerk Dordrecht

Buurtwerk Dordrecht en salsaschool Giantssalsa hebben de handen ineen geslagen om voor 65-plussers uit Dordrecht een swingend en hartverwarmend Winterprogramma samen te stellen. Hierbij kunnen ouderen op diverse locaties in Dordrecht...

Een bakkie pleur voor de deur

Een bakkie pleur voor de deur

Jessica van der Waal is sociaal makelaar bij Buurtwerk in de gemeente Dordrecht. Door de eerste lockdown veranderde haar werk van de ene op de andere dag. "Opeens kon ik niet meer naar de wijkbewoners toe. Mijn telefoon zat aan m’n oor vastgeplakt,...

Onze Buurtwerkers in De Staart

Stacy Huijzers

Stacy Huijzers

06 – 22 63 34 31

Esther van der Linden

Esther van der Linden

06-13 78 87 35

Bob Legius

Bob Legius

06 – 52 61 30 15