De WIJkhaven

Centrum | De Staart

Activiteitenagenda

Bekijk hieronder welke activiteiten er in de WIJkhaven en omgeving gepland staan. Wil je meedoen of meer informatie? Klik dan op de activiteit en bekijk waar je terecht kan voor meer informatie.

september, 2023

Uiteraard is Buurtwerk Dordrecht is ook actief in de wijk. We staan voor sterke en sociale buurten in Dordrecht waarin mensen zich thuis voelen. Dat doen we in het wijkcentrum maar dat doen we ook buiten. Hoe? Door present te zijn in de straten en op de pleinen, buitenactiviteiten te organiseren, in gesprek te gaan graag met bewoners en aan te sluiten bij initiatieven van anderen.

Ons motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee!

Openingstijden

Maandag 9:00 – 21:30 uur
Dinsdag 9:00 – 17:00 uur
Woensdag 9:00 – 21:00 uur
Donderdag 9:00 – 17:00 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adresgegevens

Maasstraat 25
3313 GE Dordrecht

Buurtwerk in De Staart

Met Buurtwerk Dordrecht de zomer door!

Met Buurtwerk Dordrecht de zomer door!

De zomer staat voor de deur en Buurtwerk Dordrecht staat te popelen om deze zonnige maanden te vullen met een breed scala aan activiteiten. Hoewel de reguliere activiteiten in juli en augustus grotendeels op pauze staan, hebben we een fantastisch...

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Woonadvies Dordrecht zet zich in voor álle huurders

Een huurder kan oplopen tegen slechte woonomstandigheden door nalatig onderhoud, woekerprijzen, ondeugdelijke huurcontracten of intimidatie van de verhuurder. Gelukkig kunnen huurders aankloppen bij Hans en Irene van Woonadvies Dordrecht.

Heb je problemen met je huisbaas en kom je er samen niet uit? Neem dan contact op met het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag via 06 – 204 32 069 (Hans Almekinders) of 06 – 57 51 26 73 (Irene Nowak) of mail naar ongewenstverhuurgedrag@dordrecht.nl

Onze medewerkers op De Staart

Stacy Huijzers

Stacy Huijzers

Centrum coördinator

T: 06-226 334 31

Rachel Felter

Rachel Felter

Buurtwerker

T: 06-510 497 05

Jimmy Martinus

Jimmy Martinus

Buurtwerker

T: 06-198 212 85

Freddy Gahrman

Freddy Gahrman

Beheerder

T: 06-126 155 62