GRIP & Glans“Krijg weer grip op jouw geluksgevoel!”

Iedereen is gedeeltelijk zelf verantwoordelijk voor zijn of haar geluk, maar soms gebeuren er dingen in het leven, waar je niet altijd grip op hebt. De groepscursus Grip & Glans, die op maandagochtend 14 maart start in Cultureel Centrum Sterrenburg Dordrecht, bied handvatten om hiermee om te gaan.

Grip en Glans helpt je positief naar de toekomst te kijken en in actie te komen. Geniet je van het leven? Of is er ruimte voor verbetering? Iedereen kan zelf bijdragen aan zijn of haar eigen geluk. Het helpt daarbij om je leven even tegen het licht te houden, te zien waar je staat en of er nog meer in zit. Maak de balans op en kijk hoe het plezieriger of beter kan.

In deze cursus krijg je aan de hand van de ‘Glansschijf’ meer inzicht in de elementen die het geluksgevoel beïnvloeden. Dit helpt je bij het maken van keuzes en geeft zicht op eventuele verbeteringen. Laat je inspireren door elkaars verhalen en praktische tips en ga aan de slag.

De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen (50+) en bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur met een koffie- en theepauze. Na drie maanden is er een terugkombijeenkomst. De groepen bestaan doorgaans uit 8 tot 10 deelnemers en worden begeleid door 2 docenten. Men ontvangt bij de eerste bijeenkomst een werkmap. Voorafgaand is er een kennismakingsgesprek met de docenten om te kijken of deze cursus bij je past. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Meer informatie of aanmelden

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan door te bellen of te mailen met Wilma Schapendonk,
06-505 167 33 of wilma.schapendonk@meeplus.nl