Heb je grofvuil, elektrische apparaten, plastic afval of groente-, fruit- en tuinafval waar je vanaf wilt? Zet het niet aan de straat, maar kom naar de opruimdagen van gemeente Dordrecht en Buurtwerk Dordrecht! In verschillende wijken komt een kleine milieustraat van HVC te staan zodat je snel én gratis van het afval af bent. Let op: chemisch afval kan je niet inleveren.

Waar staan we?
De opruimdagen vinden plaats op:

  • 30 maart in Stadspolders (Suze Groenewegerf)
  • 4 mei in Sterrenburg (Eisingahof)
  • 25 mei in Dubbeldam (Damplein)
  • 20 juli in Sterrenburg (Atmosfeerstraat)

Alle opruimdagen zijn van 08.30 tot 15.30 uur. Tussen 12.00 en 14.00 uur is de wijkmanager aanwezig bij de milieustraat. Handig wanneer je een vraag wilt stellen of wilt kennismaken met de wijkmanager van jouw eigen wijk. Natuurlijk is Buurtwerk Dordrecht zelf ook present. We hebben elke opruimdag een wijkterras, tussen 13.00 en 14.30 uur. Kom gezellig langs!