11 juni – 13:00-15:30 – Wijkterras Krispijn: Hooftstraat en omgeving

Kom gezellig naar het wijkterras met onder andere een springkussen, popcorn, suikerspinnen en schminken. Voor de volwassenen is er gelegenheid om met onze buurtwerkers te praten, maar ook om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een lekker bakkie! Heb jij bijvoorbeeld goede ideeën voor jouw buurt of zoek je hulp bij het organiseren van activiteiten? Ga dan in gesprek met een van onze buurtwerkers. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen! Zien we je in de Hooftstraat?

15 juni – 13:00-15:30 – Wijkterras Krispijn: Goeverneursplein en omgeving

Kom gezellig naar het wijkterras met onder andere een springkussen, popcorn, suikerspinnen en schminken. Voor de volwassenen is er gelegenheid om met onze buurtwerkers te praten, maar ook om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een lekker bakkie! Heb je bijvoorbeeld goede ideeën voor jouw buurt of zoek je hulp bij het organiseren van activiteiten? Ga dan in gesprek met een van onze buurtwerkers. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen! Zien we je op het Goeverneursplein?

 21 juli – 14:00-16:00 – Wijkterras Wielwijk: Admiraalsplein

Kom een lekker bakkie doen bij het wijkterras rond de vijver op het Admiraalsplein en ga in gesprek met onze aanwezige buurtwerkers. Heb jij goede ideeën om de buurt leuker, mooier, veiliger of schoner te maken? Kom ze hier vertellen en wie weet vind je gelijkgestemde buurtbewoners!