Zaterdag 20 augustus hebben Buurtwerk Dordrecht, Straatpraatje en het Leger des Heils een superleuk zomerfeest gehouden op de parkeerplaats van Buurtkamer Kasperspad.

Er waren maar liefst 8 onderdelen waaraan de kinderen mee konden doen. Onder andere klepelhangen, ringwerpen, eendjes vangen en appelboomgooien. Ook konden de kinderen zich uitleven op een reuze opblaas piratenschip. Dat bleef de hele middag perfect, mede dankzij Hassan die zich als jongste vrijwilliger hard maakte voor het plakken van kleine lekgaatjes met ducktape.

Alle kinderen kregen bij aankomst een strippenkaart waarop de scores werden bijgehouden. Aan het eind van de middag werden van meer dan 40 kinderen (!) de scores uitgerekend. Voor iedere leeftijdscategorie was er een prijs.

De kinderen kregen tussendoor lekkere snacks, die mensen van het Leger Des Heils hadden gemaakt. Met een graad of 25, een heerlijk zonnetje en hulp van veel vrijwilligers was het een zeer geslaagde dag!

Meer informatie over Straatpraatje en  bewonersplatform De Buurtplu?

Mail naar: debuurtplu@gmail.com