Vrijdag 3 maart bereikte team Buurtwerk Dordrecht het trieste bericht dat onze collega Giselle Servania op 54 jarige leeftijd plotseling is overleden. Een grote klap voor haar familie en vrienden. Ook voor haar collega’s, vrijwilligers en de vele buurtbewoners waarmee Giselle de afgelopen jaren gewerkt heeft is het bericht hard aangekomen. Haar vrolijkheid en trouwe betrokkenheid maakte haar een graag geziene en gewaardeerde vrouw.

Giselle was als kinderwerker ruim 19 jaar buurtwerker in Krispijn. Met een groot hart voor het opgroeiende kind heeft ze hen gestimuleerd zich te ontwikkelen. 4 jaar geleden heeft Giselle de overstap gemaakt naar Wielwijk en richtte zich vanuit De Admiraal op de senioren in de wijk. Ook bij hen heeft zij met haar humor en aandacht een onuitwisbare indruk achtergelaten. We gaan haar enorm missen.

Vrijdag 10 maart wordt van Giselle afscheid genomen op begraafplaats De Essenhof. Wie daar bij wil zijn wordt gevraagd om uiterlijk 11.45 uur aanwezig te zijn.

Als u de familie of team Buurtwerk schriftelijk wil condoleren, dan kunt u dit sturen aan Wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168, 3317 BC Dordrecht.

Team Buurtwerk Dordrecht, onderdeel van Dordrecht Sociaal.

PS. De wijkcentra zijn vrijdag gesloten om alle betrokken de kans te geven afscheid te nemen.