Vanaf deze week is een groep taalleerders gestart met het oefenen van de Nederlandse taal via de computer. Zij komen wekelijks bij elkaar in WIJkhaven De Staart om via de computer Nederlands te leren.

Taal Centraal is het onderdeel binnen Buurtwerk Dordrecht, gericht op alle taal activiteiten voor mensen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. Door op een laagdrempelige manier taalondersteuning aan te bieden willen wij iedereen de kans bieden om op een leuke en informele wijze Nederlands te leren.

De mensen die bij Taal Centraal aankloppen hebben vele achtergronden en verschillende culturen. Van vluchtelingen tot expats, iedereen is welkom bij Taal Centraal.

Naast digitale taallessen biedt Taal Centraal ook Taal Cafés, Taalmaatje en Taaloefengroepen op verschillende locaties in Dordrecht. Wil je hier meer informatie over hebben? Neem dan eens contact op met een van onze taal coördinatoren:

Ragna Bottse:
ragnabottse@buurtwerkdordrecht.nl

Naïma Darkaoui:
naimadarkaoui@buurtwerkdordrecht.nl

Yildiz Ozkan:
yildizozkan@buurtwerkdordrecht.nl